Продължете към съдържанието

Историята на Insel Brauerei, Германия, както я разказва основателят Маркус Берберих:

Facebook
Twitter
LinkedIn

„Ние сме опитни майстори пивовари, които, разбира се, се срещнаха, докато пиеха бира. Попитах Андрис и Франс дали биха искали да започнат нова пивоварна с мен. Отговорът беше „Да” и започнахме. Това промени целия ми живот, за щастие към по -добро! Основахме Insel Brauerei заедно с Andries и Frans de Groen през 2014 г. и открихме пивоварната за производство през 2015 г..

Нашите бири създават любопитство и канят да изследвате: Чрез необичайните бутилки, увити в естествена хартия с красивите, креативни островни мотиви; чрез новия ритуал за пиене със специалните чаши и най -вече чрез техния наистина уникален вкус.

Идеята ни беше да варим редки бири. Това са малко познати, забравени или самостоятелно създадени или интерпретирани бирени стилове. Остров Рюген е моят  дом повече от 20 години. Вдъхновени от природата на острова, ние създадохме уникален метод за варене в Германия, базиран на кондициониране на бутилки, и в съответствие с това построихме напълно нова, несравнима пивоварна в Рамбин.

Добрата, солидна изработка е важна за нас. Ние сме пивовари, майстори пивовари и сомелиери за бира. Нашата работа ни изпълва с радост и ни свързва като приятели. Опитваме се да поддържаме добри човешки отношения със служители, клиенти, доставчици и доставчици на услуги, изпълнени с положителна енергия всеки ден. Опитваме се да се освободим от отрицателната енергия възможно най-бързо.

Имаме собствена пивоварна философия и свои правила. Всичко, което правим, служи за една цел: да сварим най -добрата бира. Ние подчиняваме всичко на тази цел.

Наистина сме щастливи, че намерихме толкова много любопитни хора с отворен ум като клиенти. Те се наслаждават на момента, в дивата, непокътната природа на острова и празнуват снизхождението с нашите редки бири.”

#FREESPIRIT #MIXDRINKSNOTALCOHOL #ALCOHOLFREE #ZEROALCOHOL #MINDFULLIVING #MINDFULDRINKING #HEALTHYLIFESTYLES #SOBERCURIOUS #DRINKANDDRIVE #RETHINKINGDRINKING #НулаAлкохол100ПроцентаУдоволствие #БЕЗМАХМУРЛУК #FREESPIRITbg #explorebulgaria #bulgariaofficial #beautifulbulgaria #visitbulgaria #insel

Вижте още

Къде има наши продукти

Къде сме? Къде има наши продукти?

Безалкохолно вино къде се продава? Къде има наши продукти? Къде сме? Безалкохолно вино, безалкохолна бира, безалкохолен джин

Истории

Първо беше лично после стана бизнес

Предполагам всички ще се съгласите с мен, че едно от най-важните условия човек да се чувства щастлив е възможността да прави свободно избор. Във всяко

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.

Здравейте,

Въведете вашия емейл, за да получите 10% намаление от първата ви поръчка.