Историята на Insel Brauerei, Германия, както я разказва основателят Маркус Берберих:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

„Ние сме опитни майстори пивовари, които, разбира се, се срещнаха, докато пиеха бира. Попитах Андрис и Франс дали биха искали да започнат нова пивоварна с мен. Отговорът беше „Да” и започнахме. Това промени целия ми живот, за щастие към по -добро! Основахме Insel Brauerei заедно с Andries и Frans de Groen през 2014 г. и открихме пивоварната за производство през 2015 г..

Нашите бири създават любопитство и канят да изследвате: Чрез необичайните бутилки, увити в естествена хартия с красивите, креативни островни мотиви; чрез новия ритуал за пиене със специалните чаши и най -вече чрез техния наистина уникален вкус.

Идеята ни беше да варим редки бири. Това са малко познати, забравени или самостоятелно създадени или интерпретирани бирени стилове. Остров Рюген е моят  дом повече от 20 години. Вдъхновени от природата на острова, ние създадохме уникален метод за варене в Германия, базиран на кондициониране на бутилки, и в съответствие с това построихме напълно нова, несравнима пивоварна в Рамбин.

Добрата, солидна изработка е важна за нас. Ние сме пивовари, майстори пивовари и сомелиери за бира. Нашата работа ни изпълва с радост и ни свързва като приятели. Опитваме се да поддържаме добри човешки отношения със служители, клиенти, доставчици и доставчици на услуги, изпълнени с положителна енергия всеки ден. Опитваме се да се освободим от отрицателната енергия възможно най-бързо.

Имаме собствена пивоварна философия и свои правила. Всичко, което правим, служи за една цел: да сварим най -добрата бира. Ние подчиняваме всичко на тази цел.

Наистина сме щастливи, че намерихме толкова много любопитни хора с отворен ум като клиенти. Те се наслаждават на момента, в дивата, непокътната природа на острова и празнуват снизхождението с нашите редки бири.”

#FREESPIRIT #MIXDRINKSNOTALCOHOL #ALCOHOLFREE #ZEROALCOHOL #MINDFULLIVING #MINDFULDRINKING #HEALTHYLIFESTYLES #SOBERCURIOUS #DRINKANDDRIVE #RETHINKINGDRINKING #НулаAлкохол100ПроцентаУдоволствие #БЕЗМАХМУРЛУК #FREESPIRITbg #explorebulgaria #bulgariaofficial #beautifulbulgaria #visitbulgaria #insel

Вижте още

Истории

Първо беше лично после стана бизнес

Предполагам всички ще се съгласите с мен, че едно от най-важните условия човек да се чувства щастлив е възможността да прави свободно избор. Във всяко